İhsan Köksal İlkokulu

WEB https://ihsankoksalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : OĞULBEY MAH. KONAK CAD. OĞULBEY İLK VE ORTAOKULU BLOK NO 6 GÖLBAŞI / ANKARA
VİZYON : Sunduğu öğrenme ortamlarıyla toplumda fark edilen çocuklar yetiştirerek çağdaş ve yeniliklere açık, alanında lider bir kurum olmaktır.
MİSYON : Okulumuz öğrencilerini, ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma,görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazndırmak, milli ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalrıyla iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarakyetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 9.00 14.40